23 Ekim 2014 Perşembe

Neden ben?

Ondan nefret etmem için bir milyon tane neden urettim.

Sonra yazicam

12 yorum:

  1. Sanirim sen dünkü olayda fazla sinirlendin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Usengec öyle boyle değil ama. Hembir aydir beni markaja al ondan sonra da edemediğini birakma. Hayir ben mi istedim saki durumun bu kadar saçma olmasini? Ben mantikli bir yasam suruyorum arkadasim. Lütfen bahsi gecen kişiye de soyler misin? Ayrıca siz grup mu yapiyosunuz? Hepiniz ayni anda cevap gönder missiniz? Eksik var eksik...

      Sil
    2. Bak orda sen haklisin. Tabi ki adamin da bence sucu vardi tabi. Hem zaten siz dolayli yoldan tanisiyorsunuz. Neden yeni gelin gibi nazlanip durdunuz onu da anlamadim. Peki bu yorumlar su anda genele görünüyor mu? Ben gidip kendisine haber vereyim olmazsa.

      Sil
    3. Bak nasil arkadamdan takip etmiş. Ha saolauz sizi de koskoca ajan olarak tutmuş ki yanimdakilere ne kadar guvenebilecegimi gormus oldum. Soyle lan fiyatiniz ne sizin? Sen, yildizyildiz, amonyakherif... Ve diğerleri ne verdi size de herşeyi ondan yana kullanır oldunuz? Maddeleri okumadin herhalde sozlesmedeki...

      Sil
    4. Maddeleri okuduk. Mantiksiz olan bi tane madde vardi. Ki o da sana uymuyordu zaten. Ayrica bize para filan teklif edilmedi. Ne sacmaliyorsun kuzum sen?

      Sil
    5. Whatsappa gelinde gizli sakli is yapalim....

      Sil
  2. Dun aksam ki olayda konuya hakim olmaya calisirken isleri bi anda ne kadar bok edebiliyosun onu da görmüş olduk.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hobaaa şimdi de ben suçlu oldum iyi mi. Banane abi adamin kasindan gözünden. Ne malinda ne caninda gözüm var. İs için beni seçtiği icn ve onunla calismadigim için de gayet memnunum ben. Bana deli derlerdi de inanmiyordum ayrica... Sen de mi brutus!

      Sil
  3. Baylar bayanlar adamin üstüne çok gitmiyor musunuz?

    YanıtlaSil