6 Şubat 2014 Perşembe

Denizbank Ben ve o


Şu adamı takip edeyim de Denizbankın nerede olduğunu bulayım. Bi süre adam önden ben arkadan gittim. Tamam kabul arada sırada onu solladım, ama neden solladım diye bi sor hele bi sor, tamamen onu takip ettiğimi anlamasın diye solladığımda geliyo mu diye arkama bakmak için eğilip ayakkabımdaki çamuru bile temizlediğim doğrudur. Hem bu adamın Denizbank'a gideceğimi nereden anladım dersen adamın elinde Bendeki Denizbank kartından vardı.

Kadıköyde bi tane Denizbank ATM/BTM'si bulunmaz mı yaa.. Bi tane BTM buldum çalışmıyo. O da zaten şu an Denizbanka gidiyordur eminim umuduyla takip ediyorum. İki saat uğraşıp didinmenin sonunda Bozuk bi BTM buldum. Yapılır mı bu bana yaa... Hayır tamam Denizbank'ı seviyorum. Sevmediğim bi banka değil. SBERbank aldı onun %98 hissesini ama hala Kadıköyün en dip köşesine şube açmakta ne. Reklamında oynattığın Beyazı'ın hiç mi vicdanı sızlamıyo şimdi. Lan iki saat bak yarım değil bir değil bildiğin iki saat Kadıköyde Denizbank aradım.

Hoş adımbaşı gördüğüm Garanti ve İŞ bankası bana inceden "Gel benimle çalış, Denizbank iyi değil bak şube bile açamıyo" desede vazgeçmedim bankamdan.

En sonunda haydi şansım diyerekten takibe aldığım adamdan vazgeçtim ve sahile doğru yürümeye devam ettim. Bankalar sırasıyla şu... Halkbank, İş bankası, Garanti, PTT, HSBC, Denizbank. şu HSBC ile Denizbank kardeş banka heralde. Nerde görsem yanında Denizbank ATM'si var. Alanyada, Erzurumda, Ankarada, Muğlada, Manisada... Denizbank ile HSBC... Kerevetini görürüz inşallah.

Pıtı pıtı gittim... Atm nin yanına. Kartımı soktum. Şifremi girdim. Hesabıma para yatırıp Kredi kartına gönderdim. İşlerimi hallettim. Biraz daha oyalandım. Arkamdaki kadın offlayıp poflamaya başladı bile zaten. Daha geleli 5 dk bile olmadı. Hem bi dur sen allaa allaaa ben burayı bulana kadar ne çektim sen biliyo musun da diyemedim. İşlerimi hallettim ve hızlı adımlarla uzaklaştım.

Neyse konu zaten Denizbank değildi. Konu Beni mal gibi 2 gündür Kadıköye çağırıpta bi türlü buluşamadığım sevgili arkadaşım. Artık arkadaş demeye bin şahit lazım. Öküz, Manda, Sığır kabuldür onun için.

Bak saat 13:00 de buluşmak için 2 gündür sözleşiyoruz. Dünde aynısı oldu. Gittim 13:00 de sonra ne oldu ekildim. Hadi dedim işi çıkmıştır gelmemiştir gelememiştir dedim. Ama bugün o lanet Fulya'dan gelmesi gerek. Söz verdi. 12:30 da gittim. Kadıköyde bekledim. O gelene kadar da Denizbanka gideyim işlerimi halledeyim dedim. Denizbankla işim bittiğinde saatlerimiz 14:00'ü gösteriyordu ve bu heriften ses seda yok. Aradım açmadı, bi daha aradım yine açmadı, bi daha bi daha.. Ehhh yeter be dedim. Ve mesaj çektim. "O telefonu..."... dedim. aradan 30 dk geçti. Bu beni aramaya başladı. Açmadım tabi. Açmadım o telefonu açmam tabi. Niye açayım. Saat 14:30 beyimizin keyfi yeni gelmiş yerine.

Saat 15:00 gibi açtım. aralıksız arıyodu ben de dayanamadım yalan olmasın. "Nerdesin anca bitti işlerim" dedi. "Ben eve gidiyorum" dedim. Sonra konuşuruz dedim çat diye kapattım telefonu suratına. Sonra ne mi oldu. Bunu Denizbank'ın önünde gördüm. Yanına gitmedim. Gitmedim yaa.. İster deli de. İster manyak de, istersen aptal de, gitmedim yanına. Beni iki buçuk saat bak iki buçuk saat altını çiziyorum bekleten adamdan bu saatten sonra ne hayır gelir. Tamam ben milleti bekletirim ama bunun da bir sınırı var. Benim bekletme sınırım en fazla 1 saat. Ama 2,5 saat ne yaa.. Vakti bol buldu heralde.

Şu an hala Kadıköydeyim ve gitmeye hala hiç niyetim yok.

8 yorum:

  1. O kadını elektrikli testereyle kesseydin keşke. Yada saçını çekseydin. Olmadı ayakkabısının topuğunu kırsaydın falan. Hak eder çünkü hep..
    İyi kide konuşmamışsın. Hayır yani hem gel demiş hem kendisi gelmemiş. Çok saçmaa bence onunda kafasını kopar -,-

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kadın değildi ki hem.. Kim kadın dedi ki.. Kadın mıymış? ben kadını mı bekliyomuşum :D
      Hem buluşacağım kişinin saçını da çektim zamanında.. ama aptala bağladı sonra. :=) kafasın bı testereylen kescem :D

      Sil
    2. Hayır yeaa atm nin ordaki kadığın topuğunu kırıcan :D kimse beni anlamıyo diye ağlıycam illa dimi :D

      Sil
    3. Hayır yeaa atm nin ordaki kadığın topuğunu kırıcan :D kimse beni anlamıyo diye ağlıycam illa dimi :D

      Sil
    4. Kadın ne alaka ya, ben hep adam düşündüm, neden kadın, kadınsı bi şey mi var ortada, nazlının bir kadın düşünmesini sağlayacak ne olabilir ortada, çok karıştı kafam :D

      Sil
    5. Kadın atm nin ordaki kadın nazlı söylemiş ya aaaa :)

      Sil
  2. O kadar beklediğim için o adamla buluşurdum be, beklediğime deysin diye :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne gerek var... Çok bekledim ben onu. Bi de o beni beklesin dedim :=))

      Sil