1 Mayıs 2014 Perşembe

Klaus amca

alo nasilsin sevgili klaus amca.

biliyorum uzun zaman oldu seni aramayali ama şu anda senin en cok sevdigin yerdeyim. Manavgatta.! ben bi turlu sevemedim burayi. cok soguk geliyor bana. Bankaya gelmem gerekti o yuzden geldim. Ve aklima ve yuregime de buluttan duşen yagmur tanesi gibi sen geldin. Seni cok ozledim Klaus amca.
Hatirliyor musun seninle hep baliga giderdik. Torinodan cikip senin teknenle Elba adasina gider orda balik tutardik. Ben hep deniz anasi tutmaya calişirdim. Onlarin renkleri guzeldi cunku.

Beni surekli haftasonlari manastirdan alir Ahitleri daha iyi anlayabilmem icin latince ve yunanca dersleri verdigini de unutmuş degilim. Uzerimdeki hakkin cok buyuk bunu unutamam. Ama şimdi gel gorki İtalyada rahip olnasini istedigin Denis oldu sana Turkiyede Turizmci inya. Yanimda olsaydin eger Rahiplik sana yakişmiyordu zaten diyip bana moral bile verirdin. Ama tukendim ben Klaus amca. Bittim.. Huzuru aradim surekli. Senin bahsettigin yehva huzuruda kalmadi. Enerjim tukenmek uzere sen yokken. Unuttun beni zaten. Uzun zamandir da sen de ben de aramiyoruz  birbirimizi.

Elisayi hatirliyor musun? O işte İKM ye girdi. şimdi istanbulda. Onun istanbula gelmesine on ayak olmuştun. Şimdi de o bana oldu. EVESOya girmeme ve yeni senaryolarimi yazabilmem icin bana surekli fikirler sundu. Bi de sen benin surekli oyuncu olmami isterdin de, Rollerim surekli manastirdaki piyeslerde paskalyalarda aci ceken isadan başkasi olmuyordu. Azcik sikildim yani ondanda. Ama İstanbulda MG sanat okuluna gidip en fazla dort gun dayanmişligimda var. İstanbulda senaryolarimi ve textlerimi begenen bir yonetmen var daha once bahsetmiştim sana. Onun araciligiyla da Alanyada bir tiyatroya metin yazari oldum.
Ege universitesini bitirdim. Evden kactiktan sonra. Turizm ve otel işletmeciligini. Bu sirada Kaan oldu. İntihar etti salak. Ona salak diyorum ama, zaman zaman benimde aklima gelmiyor degil. Hayattan cok sikildim biliyor musun? Manastirda aldigim kehanet dersleri kendini tarot yorumculuguna birakti. En uzaktaki insanin bile enerjisini hissettigimde onume kartlari acip sana bu bu bu olmuş şu şu şu olacak diyorum. Atiyorum bazen ama... Tutuyor hep...

Bu aralar yuvarlanip gidemiyorumda. Surekli tokezliyorum. Onumde engeller var sanki. Surekli beddua okudugumda anliyorum hep o beddua bana patliyo daha sonra. Kotu duşunmemek icinde , icindeki surekli polyannayi oynuyorum. İcinden hep bardagin dolu olan tarafini gorup en azindan olmedim hala yasiyorum diyorum.

annemi soruyordun ya. İki defa daha evlendi. Şimdi toplam yedi ikisi uvey kardeşiz. Uvey kardeşlerimi inanir misin hic sevemedim. Galiba evden de o yuzden ayrildim. Adlarini bile anmiyorum onlarin. Surekli lan bana bak ya da şştt irdaki diyip duruyorum. Heralde buyuduler şimdi. Annemin ikinci kocasi beni sevemedi. Ben de onu sevemedim. Birbirimizi sevmek zorunda degildik zaten. Kucuk ablamda evlendi boşandi. bi tane kizi var onunda. derslerinin hepsi pekiyi.

sekiz senedir seni gormedim. Olmedin degil mi daha?

Klaus amca orda misin duyuyor musun beni?

Baba? Orda mısın?

Ses ver lütfen. Son bir kez duymak, sesinin büyüsünde Küçük denisi görmek istiyorum yine! Uyan ne olur.. Kalk yerinden..

Baba Orda mısın?

Duzeltme : noktadan sonra buyuk harfle başlanir. dahi anlamindaki de/da ayri yazilir. Seslenme işaretleri virguldur, ayni zamanda virgul cumle icinde aciklama yapacaksak aciklama iki virgul arasina sıkıştirilir.

7 yorum:

  1. Seslenecek bi amca bulup , içimi dökmeliyim . Bu arada İnya belki kehanetini benim için de döktürür. Bi de beddua kötü şey beee, vazgeç :)

    YanıtlaSil
  2. :(( bu aralar yuvarlanip gidemiyorum da ne yakin geldi bana bu cümle. Icindekileri oyle guzel aktarmissin ki bizlere. Klaus amca sana su an derdiki, bence, icini ferah tut denis hersey yoluna girecek. Bize hic anlatmadigin neler neler yapiyormussun ayrica.tebrik ederim. Bi insana kizginsan onun icin iyi dualar et düzelmesi için. Bu senide rahatlatir unutma.

    YanıtlaSil
  3. Ne kadar icten yazmissin . Yazacak yorm bulamadim inan. Ama cok begendim belirtmek isterim

    YanıtlaSil
  4. Senden böyle şeyler duymaya alışık değiliz ya :(

    YanıtlaSil