6 Nisan 2014 Pazar

Aşk Denemeleri - Vol 4

Şu yazımda bahsettiğim arkadaşım varya... Hani bekarlığa veda partisi adı altında bunun libidosunu tavan yaptırdığım benim sevgili arkadaşım. Evine davet etti beni yatıya hem de. Biraz çirkeflik yapıp teklifi reddetmeye çalıştım ama o ben dende çirkef çıktı.

"Ya gel işte pes oynarız"
"Gel işte sibel kek yaptı yeriz"
"Gel gel votkada var"
"Okanda gelicek sen de gel bizde kalırsınız"

Şimdi bi dakkka. Okanı ben tanımıyorum ki?

Diye bi ton yalvar yakarla beni çağırdı yeni yetme evlerine. Süper ötesi bi dizayn yapılmış. Zaten bu Sabriden bekleyemeyeceğim bi dizayn olduğu için suçu Sibelin üstüne attım bende. Bembeyaz bi deri koltuk var. Orayı kaptım hemen. Beyaza aşırı düşkünüm ben. Çişe bile gitsem o beyaz koltuğu alıp götürmek istiyorum o derece yani. Sonra bi yemek masaları var. Sanki evi sırf o yemek masası için tutmuşlar gibi olmuş. Devasa boyutta, yahu devasa dediysem yirmi kişi o masada rahatça yemek yer. Ki büyük ihtimalle biz dört kişi orda yemek yiyeceğiz. O masanın ortasında kocaman bi vazo içinde sahte kırmızı güller var. O vazo oraya biraz "Biz yıllardır evliyiz" mantığını koymuş ama, siz yeni evlisiniz be kuzum yapmayın böyle şeyler 1 kilometre öteden sahte oldukları çok belli oluyo onların.

Ben beyaz koltuğa oturmuşken Hatta resmen kamp kurmuşken Sabri mangalı yakmak için balkona çıktı. Her nekadar "Bak bu balkonda yapma arka balkonda yap. Bu balkon cadde görüyo millete ayıp olur" desem de. "Ama buranın da manzarası var" diye ciyakladı herif. Ne halin varsa gör banane dedikten sonra Aldım elime votkamı telefonumu ohhh mis gibi bembeyaz tam üstünde yatmalık koltuk modunda oturdum.

Sonra kapı çaldı. Baktım kimsenin açacak hali yok en azından ben gideyim açayım. Karşımda inanmazsınız şu posttaki resimdeki gibi bişey vardı. Neyse... Ben dibim düşmüş bi şekilde 5 dakika aralıksız baktım baktım baktım. Elinde bir çiçek ve poşet var. Poşet hediye paketi yapılmış. Çiçekte o sahte çiçeklerin yerine tam koymalık. Bu adam beni bi anda aldı pembe bulutlara götürdü. Bahamalara gitmişiz. Ben bunun bacaklarına kafamı koymuşum, kitap okuyorum bu da benim saçlarımı okşuyo, işte saadet bu, arada küçük kavgalar ediyoruz falan sonra canımız sıkıldığında kalkıp sinemaya gidiyoruz. Pinin yaşamına. O sinemadan kalkmıştır gerçi ama olsun. Bahamalarda olmayacakta nerede olacak Pi'nin Yaşamı dimi ama?

Zaten tatile gidipte sinemadan çıkmayan biriyim ben. Sinemaya gitmek için tatile gitmişim gibi sanki. Hem insanlar niye tatile gider ki? Biraz beyinleri boşalsın, relax bi moda girsin adonislerini falan göstersin falan filan.  Kızlarda ipli bikinileriyle çıkıyolar bi de. Ay oraya hiç girmiyorum neyse. Bi de tatilde şu askıntı olanlar yok mu? Bana asılan birisi olsa mesela o kadar itici geliyo. Sabaha kadar kapımda köpekte olsa kabul etmem edeceği teklifi. Amerikanın yarısı senin olacak, Ebru Gündeş gibi "Kocam Bana Marsı satın alacak hahahaha" diye tribe de bağlamaya yeminde ettirse bi kere gıcık oldum işte o asılan tipitipe. Yoo dostum yoo bana asılan sen olmamalısın. Sana yavşayan taraf ben olmalıyım.

derken Sabri geldi. Allah belanı versin senin sabri yaa. iki dakika hayal kurdurtmuyosun bana. Nasıl bi arkadaşsın sen nasıl bi insan çeşidisin sen yaa..

"Hah sen mi geldin? Hoşgeldin Okancım.."

Benim iç sesim : Okanını siktirme banaaaa.. Sıçtın hayalimin içine. Şurda kapı altı komşu muhabbeti yaptırtmadın banaaaa..

Okan bu lafa bişey demedi. Gülümsedi sadece. Ama ne gülümseme. Yok böyle bişey. Allahım sana geliyorum. Bakışıyla öldürecek resmen Biscolata erkekleri halt etmiş bunun yanında. Giydiği kot pantolon yakışmış yakışmasına da... Ben onun karşısında biraz ezildim gibi hissettim. Yani ne bileyim altımda eşofman var. Spora gidiyorum geçerken uğradım imajı vermeninde alemi yok hem.

Neyse geçti içeri bu oturdu karşıma. Göz hapsime aldım ben de bunu. Benim şöyle bi huyum var, eğer karşımdaki insana dibim düşmüşse onu gözlerimle delik deşik ederim. Şu an yaptığım gibi. Adama bakıyorum mal gibi. O da hiç bana bakmıyo. Arada kafasını çeviriyo göz göze geliyoruz o kadar. Başka bişey yok. Ben arada Sabriye sesleniyorum bişey lazım mı diye. Allahtan yardım istemiyo. Sibelde mutfakta zaten o da tek başına takılıyo.

Okanla azcık laflayayım dedim. Ağzını bıçak açmıyo.

- Aldığın çiçeklerde güzelmiş. Nerden aldın?
- Sibelle Sabrinin evlenmesi ne iyi oldu dimi? Sen düşünüyo musun? Gerçi yalnız bırakmazlar seni bu boyla posla endamla.
- Ne iş yapıyosun? Sabri Grafiker olduğunu söyledi. 3D yapıyo musun? Yoksa çizgi film animasyon tarzı bişey mi?
- Boğa burcusun dimi? Onlarda böyle suskun duruyolar.
- Votka içer misin? İstersen getirebilirim.

Konuşsana be adam!
Çocuk nuh diyo peygamber demiyo. Çıldırdım yaa...

Bide böyle cool olucam diye bi bok konuşmayan insanlarda var... O ağız, beyin niye sana verilmiş acaba çok merak ediyorum. Böyle bi biscolota erkeği olmak var , biscolata erkeği olmak var yani. Onlar bile reklamlarda üç beş kelime konuşabilirlerken bu da ne...

Sonra Sabri allahtan masa hazır dedi de oturduk yemek yemeye başladık.

Arkadaş Arkadaşın Pezevengidir

Şimdi uzun süreli arkadaşlıklar arasında gündeme gelen tek bi nokta var. O da sevdiğin arkadaşın sap sap ortada dolaşıyorsa ona birini ayarlamak oluyo. Ki bunu neden yaparlar hiçbir fikre sahip değilim. Arkadaş arkadaşın pezevengidir olayı burda devreye giriyo. Artık nasıl bir prim yapacaksa...

 Sabri "Okan nasıl olmuş beğendin mi?"
Okan " Çok güzel olmuş. Tam istediğim gibi. Ama yağlarını biraz daha bıraksaydın sanki."

Allahım..
Tut beni..
Sana geliyorum..

Yok böyle bi bencillik yaa.. Yağları varmışta bilmem nede. Az önce konuşmuyodun ne oldu da dilin açıldı birden? Bik bik bik konuşuyosun ondan sonra.

Ben lafa atlayıp "Yooo bence güzel olmuş ellerine sağlık." dedim hemen. Sibel yemeğini yemeye devam etsene sohbete kulak misafiri oluyodu. Ben bi yandan Gözlerimi Okandan alamazken Okanda salak salak benden kaçırıyo gözlerini. Sonra nasıl olduğunu anlamadım Sabri benden Okana bahsediyomuş. Ben happuru huppuru bi aç gibi yemeğe dadandığım için orasını kaçırdım.

Sabri "Okan biliyo musun? İnya Otelci. aynı zamanda senarist aynı zamanda Alanyada yaşıyo. 28 yaşında daha yeni askerden geldi."

Okan, çokta sikindeymiş gibi davrandı.Ay aman eksik kalsın zaten. İstemez böyle sessiz adamı napim ben. Adam dediğinle kavga edersin boş bulunduğun yerde bununla onu da yapamazsın. Oturursun saatlerce birbirinize bakarsınız.60 yaşında menepoza girmiş kadınlar gibi tripten tribe girmeninde alemi yok. Ha yere yatarsın Serdar ortaç klibindeki gibi göbeğinden zeytin yerine üzüm yerim orası değişir.

Sabriyle Sibel ortadan kayboldular. Benim zaten normal arkadaşlarım olmaz hiç. Sürekli birilerine yamalamaya çalışan arkadaşlarım vardır mesela benim.Birbirimizle daha çok kaynaşalım , sohbet edelim diye de yanımızdan ayrılırlar. Aynen şimdi olduğu gibi.

Devamı var daha...

Oda kule bu da kule bizde de var atakule,

Eyfeli getirir dize bize her yer şanselize,

23 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Sen şimdi bana çok yorum yaptın ya :) Ben utandım yoruma geldim :) Bu arada ben devamını bekliyorum yahu, vol 1-2 yi okumadan 3 e geçtim ama onlara da bakacağım şimdi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha sorun değil yaa
      :)
      ben severim öyle yorum yapmayı fln :)
      gelicek inşallah devamıda :)

      Sil
  3. Ahaha ama yeni tanıştığım biri beni göz hapsine boğsa çıldırım çok rahatsız edici bi çek gözlerini çocuktan :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaaa olmaz :)
      burda arkadaş arkadaşın pezevengidir özelliği konuşuyor :)
      çekemem :P

      Sil
  4. eeee? ya burda kesilir mi? çok merak ediyorum, çatladım çatlayacağım! derhal anlat devamını, noooolur :))

    YanıtlaSil
  5. Yapmışsın yine yapacağını :)
    Bende yeni tanıştığım insanlarla konuşamam :)
    Karşımdakine cevap veririm ama sohbrt etmemrk için çırpınırım önce alışmam lazım :)
    Utangaçlığımın en dibe vurduğu anlardır :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. utangaç olmaya gerek yokki yaa...
      insan işte
      ağzı var, dili var :)
      konuşmak lazım :P

      Sil
    2. Yapabilene işte :))
      İstesem de yapamam ki :))

      Sil
  6. devamını merakla bekliyoruz :)
    günaydınn :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gelicek devamı da :)
      günaydın dicem de geç oldu
      artık ayrın sabaha olsun :)

      Sil
  7. Eeeeee sonraaa? Zit tiplee birbirini cekermis sen konusursun o dinler, ooohh ne ala memleket ;)))
    Birinden dee ask mesk bisiler duyaliim artiiik hadi yaaa!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)
      aşk güzel de bi de cesaret lazım ona yaa

      bkz : Sezai and inya :)

      Sil
  8. arkadaş arkadaşın pezevengidir :)
    siktirtme okanı.
    böyle içten yaz harika.

    YanıtlaSil
  9. Harikasin yavrucum ya.. Bu arada bende günlerdir "oda kula buda kule, bizde de var atakule" diyorum. Dizi'den mi duydun sende? :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha evet :)
      burak kut hastasıyım da ben :)
      onun için izliyorum yoksa yanından geçmem :D

      Sil
    2. Vallahi bence komik dizi. Ben cok gülüyorum. Bende Bülent Enrah Parlak hayraniyim ;)

      Sil
  10. Durrr ben bu yazıyı okumuştum ama yorum bırakmayı unutmuşum. :)

    Bıraktım yorumumu işte. :)

    YanıtlaSil
  11. Ayyy allah seni bildiği gibi yapsın emi :D Sabah sabah ne güldüm yaa :D
    Sende adamı öyle göz hapsine alırsan ters teper işte, ne düşündü bakalım garibim :D

    YanıtlaSil