14 Şubat 2014 Cuma

Türk Filmi

Küçükken hayatım sürekli Türk filmi gibi olacak zannediyordum. Küçükken Erkan'a aşıktım. Zırt pırt bi yerlere giderdik. Sürekli beni korur kollardı. İleride aynı evde yaşamaya devam edip ona doğum gününde araba hediye edecektim o da bana motor alacaktı. Söz verdik bi kere birbirimize. Sonra Liseden Aybüke denilen kız aramıza girip bi ton yalan söyleyip bizi ayıracak üstüne üstlük bide Erkanla evlenecekti. Sonra da ben gidip Erkanın sınıfındaki en gereksiz ve haşerattanm farksız olan Kubilayla aynı evde yaşayıp mutsuz ve bahtiyarsız Erkansız bi yaşam sürecektim. Kubilay benim kılıma bile dokunmayacaktı. Eee tabi adam aşık yapcak bişey yok.

Sonra ben balkonda şarkı söylerken unkapanından birisi gelip beni farkedecek ve klip çekmeye başlıcaktık. Çok ünlü olacaktım. Erkan beni alkolik alkolik izleyip sarhoş olacak, Aybüke de hasetinden çatlayacaktı!

Birgün Yaseminin penceresine katılıp "İlk aşkımı hiç unutamıyorum" dediğimde Erkan direk telefonla bağlanıp "Ben de seni unutamıyorum yağ damlam" dediğinde ona geri dönecektim. Aybüke de hasetinden deliye dönecek ve Erkandan boşanıp Kubilayla evlenecekti.

Gençliğimiz Tarık akan ve Filiz akın gibi yaşlılığımızda ise Münir özkul ve Adile Naşit gibi olacaktık.

Hey gidi günler Heeeey...

2 yorum:

  1. Aslında güzel plan, gerçekleşmedi mi kii

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. erkan bi kızla evlendi. şimdi mutlu mesut yasşıyo. bense onu dışarda görsem yüzüne bile bakamıyorum selam vericek diye :)

      Sil