5 Şubat 2014 Çarşamba

Numunesel


"Ya size ne benim hastalığımdan. Tahlil falan istemiyorum. Kaldırın beni burdan, çantam nerde, hah al şu kredi kartını ne gerekiyosa çek beni rahat bırak. Ben ben de ne hastalık olduğunu bilemeyecek kadar gerizekalı mı görünüyorum. Boşverin tahlili falan sürekli olur bu bana. Hem size ne yaa size ne benim ne hastası olduğumdan. Ruh hastasıyım var mı lan, ruh hastası. Beni askeriye de bile ruh ve sinir hastalıklarına gönderdiler sen beni burda tutuyosun. Telefonum nerde, defterim nerde benim. Defterimi verin bana..."

diye carladığımda Numune hastahanesinde yatarken buluyorum kendimi. "Numune" isme bak Numune miyim ben? Nasıl bir hastahaneye düştüm böyle. Numune!

Bayılmışm. Heryerim kasılmış bi anda yere yığılmışım öylece. Sağ elim yanmış. Çay bardağını o kadar sıkı tutmuşum ki ondaki sıcaklık elimi yakmış. Sonra ben yere yığılınca en gereksiz anda çay elime dökülmüş. Hem de ben bardağı sıkıca tutarken.

Yığılmışım öyle.

Kaldırdıkları hastahaneye bak... NUMUNE!

Sensin numune!

2 yorum:

  1. Ama geçmiş olsun, cidden numune nası bi hastane adıdır, insan kendini tuhaf hisseder ki orda daha çok hasta olur bi kere -_-

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi ama.. İsme bak.. numune :) saol bu arada :=)

      Sil