30 Temmuz 2014 Çarşamba

Spora basladim

Oyyyy yapamadim ben onu oyyyy edemedim ben onu. Oyyy heryerim nasil agriyor. Kollarim bacaklarim Of Of Of Of . vursan yikilicam o derece. Sevgili tavsiyesi üzerine ve baskisi üzerine alternatif göğüs ve kol calistirma sporlarina basladim ki vay benim halime. Öyle spor salonuna verilecek para bulunmaz bende. Bütçeyi kasamam simdilik. Sevgili de bana youtubedan indir videoları başla dedi. Hay başlamaz olaydim.

İlk olarak yerde yüz ustu sinav pozisyonu alip elleri yaklasik 75 cm araliginda aciyoruz. Sonra ayaklar çapraz olarak dizlerimizin üzerinde durup 20 defa bu şekilde kollari kirarak asagi yukari asagi yukari 1 2 1 2 tempolu olarak bunu bitiriyoruz. Daha sonra ayni pozisyonda dizlerimizi 50 cm yuksek olan bir sandalye tabure ya da yatak benzer biseyin üzerine koyuyoruz ve ayaklar yine çapraz şekilde 20 defa daha devam ediyoruz. Asagi yukari asagi yukari 1 2 1 2 ... Bu da bittikten sonra ilk pozisyona geri donuyoruz. Ama bu sefer ellerimiz 75 cm uzaklıkta değil 50 cm düz bit şekilde ellerimiz karsiyi gostericek. Ayni tempoyla devam. Asagi yukari asagi yukari 1 2 1 2..

Ebem olsaydi yanimda kesin aglamisti şimdiye kadar. Su an kollarim felç. Kipirdatmadan sadece parmaklarimi kullaniyorum.

7 yorum:

  1. ben de başlamak istiyorum özellikle bu bayramdan sonra 59 kiloyu buldum iyi mi. En son hamileyken görmüştüm bu kiloyu.

    YanıtlaSil
  2. hahhah ha:)
    böyle çalışmaya ne kaslar olur ama:)
    bence devam

    YanıtlaSil
  3. Sevgili İnya peki bu hareketleri yapmadan önce kollarını, bacaklarını spora hazırlamak için ısınma hareketleri yaptın mı? Birden hepsini yapmaya kalkarsan bir hafta yerinden kalkamazsın. :) mesela video da 50 yap diyorsa sen ilk gün 20 tane yap. Sonra ki günlerde arttır bu sayıyı. Daha rahat edersin. Hem spor işkenceye dönüşmez. :)

    İçimdeki teyzeyi durduramadım. :p

    YanıtlaSil
  4. Hahaaa çok güldüm ya :D
    Spor hiç bana göre değil ya bazen çok gereksiz buluyorum :D
    İşin zor valla.Geçmiş olsun mu desem kolay gelsin mi desem bilemedim :)

    YanıtlaSil
  5. hahaha bende plates yapınca öyle oluyorum yürüyemiyorum bile :)

    YanıtlaSil
  6. Spora başlaman daha yolun başı :) Önemli olan hep devam etmek . Umarım hiç bırakmazsın.

    YanıtlaSil
  7. İnya yapacak bişey yok alışmaya bak sen ;)

    YanıtlaSil