24 Nisan 2014 Perşembe

İtalya'ya değil yalnız Alanya iskelesi’ne yollamam

sekiz yıl boyunca bütün salaklıklarıma katlandın, şımarıklıklarıma dayandın, yemek yapamıyorum diye fast food’a alıştın. O gün eline İtalya bileti verdiğim an sevinçten çılgına döneceğini biliyorum, bence hak ettin, git, gez toz...

Haziran geliyor malum, bizim evde de birbirimize ne hediye alacağımızın paniği yaşanıyor. Haziranın bizim için ayrı bir önemi var ki, sevgilimizle sekizinci senemizi doldurduk. O yüzden ona çok özel bir hediye vermem lazım. İyi, kötü, güzel, kavgalı, aşık, dargın, barışık her türlü entrikalı sekiz seneyi doldurduk. Sekiz sene boyunca benim bütün salaklıklarıma katlandı, şımarıklıklarıma dayandı, beni sırtladı, hastayken başımda bir dakika bile uyumadan bana baktı. Yemek yapamıyorum diye fast food yemeye bile alıştı. O yüzden ona hep hayalini kurduğu bir şeyi hediye etmek istiyorum açıkçası. Öyle ki, hediyem çok özel bir şey olmalı, hayatı boyunca hiç unutmamalı, gördüğü zaman gözleri fal taşı gibi açılmalı, bana olan sevgisi on kat artmalı, hatta hemen ardından dizlerinin üzerine çöküp “Köpeğin olurum, benle evlen” diye hüngür hüngür ağlamalı.
Şu olayları yaptıracak tek şey var, o da bir hafta İtalya’da yalnız başına tatil ayarlamak. O gün, eline İtalya biletini verdiğim an sevinçten çılgına döneceğini biliyorum, Boğaz Köprüsü’nün tapusunu versem öyle sevinmez, onu da biliyorum ama bir hafta sonra da dönmez oradan onu da biliyorum.
Varsın dönmesin, canım benim o mutlu olsun yeter... Yani bence hak etti, gitsin gezsin tozsun o dünyaya sadece salınmak için gelen insanların arasında kendini cennette hissetsin.
Ne var ki bunda, neticede önemli olan bizi birbirimize bağlayan sevgi değil mi? Güven olmazsa, aşk neye yarar hem. Üstelik güven dediğin nedir yani, adama da kızamam ki, beni de Amazon kadınlarının yağmur altında gitar çaldığı boş beleş adaya atsalar, “Ayy hayır, sevgilimi bırakmam” gibi laflar mı edeceğim, peh. Paşalar gibi o adaya yerleşip kendime orada bir gözlemeci açarım. O yüzden ona kızmam, bu isteğini yadırgamam çok saçma. Hem belki gerçekten haklıdır , İtalya’ya sadece mimarisi için gidiyordur, tarihi yerleri gezmek istiyordur.
Hemen kendi kendime Şokala partileri, benimkini ortalarına alan kişiler, kremşanti sıkıp ondan meyve salatası yapmaya çalışan yellozlar gibi sapık sapık şeyler düşünüyorum. Belki de sorun bendedir, gerçekten adamla alakası yoktur. Bir de sanki uçaktan iner inmez bütün İtalyan erkekleri bizimkine mi saldıracak? Hem denemekte ne var ki, sonuna kadar güveniyorum ona. Ve eminim ki buraya döndüğünde ilişkimiz daha rayına oturacak, her şey daha güzelleşecek. Onu öyle çok seviyorum ki, istediği şey benim canımı yaksa bile ona hediye edeceğim.
İtalya'ya değil yalnız Alanya iskelesi’ne yollamam
Şu an bu satırları okuyor olmalısın sevgili sevgilim. Valizine yerleştirmeyi düşündüğün prezervatifleri hemen aklından çıkartıyorsun. Sana hediyem 1-2 dakika bu olayın heyecanını yaşayıp gerçek zannetmendi. Umarım beğenmişsindir hediyeni, ağzının suyunu silip otur oturduğun yerde.
İtalya’ya tatile gidecekmiş de, bilmem neymiş. Seni değil İtalya'ya Alanya iskelesi'ne yalnız yollamam.

Not : İzinlidir hea.

15 yorum:

  1. İnyaaaaa ama insan sevgilisinin duyguları ile böyle oynar mı ya?

    Şurada ben bile İtalya lafını duyunca heyecanlandım yarı İtalyan olmama, orada yaşamama rağmen. :)

    Ama bak bu yaptığında hoşuma gitmedi değil. Boşver gönderme tek başına hiçbir yere. :D

    YanıtlaSil
  2. A ha ha, bu da çok zalimce oldu ama, iyi dedin:-)

    YanıtlaSil
  3. yazını okurken düşündüm de galiba ben de eşimi yollamazdım. Haklısın yani ne diyeyim... Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yollama zaten yaa yollayip napicaksin otursun oturdugu yerde. :)

      Sil
  4. Ay inyaa inanmıyorum sana ya :))
    Böyle de vicdansızlık olmaz ki :D

    YanıtlaSil
  5. ahahah dannnn. Sok sok sok :)

    YanıtlaSil
  6. Yanıtlar
    1. ama bi de senin tarafindan bak olaya napiyosun :)

      Sil
  7. hahahah süpersin sen. Ben böyle ciddi ciddi ne yapıyor diye okuyorum. Hadi birlikte gitseler neyse diye. Ne aşkmış amaaa diyerek ve sonra not diyor ki "herşey olağan pehito, hala gerçek hayattasın. Bir film setinde değil" idare etsin artık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahahaha oyle olmasi gerekiyodu ama. ay bide şimdi hediye ister bu kravat mi alsam ki :D:D

      Sil
  8. Hüznün dibine vurduk.

    YanıtlaSil