26 Nisan 2014 Cumartesi

Başliksiz yazi

Şu an cidden cok iyiyim. Tek sikintim biraz yogun calişiyorum ve onumde bilgisayar olmayinca mecburen bi kac gun-hafta-ay telefondan yazma mecburiyetinde olabilirim ve telefonum ingilizce ( aslinda cince ) oldugundan dolayi TR katakter sorunu yaşiyorum şimdiden cok pardon tamam mi insanyavrularim.

Evden ciktim ve eşyalarimi Kiloya taşidim. Kilo dedim cunku ona bakinca hep kilo aklima geliyo siz kim oldugunu anlamişsinizdir zaten. Aslinda yeni işim kolay. Ama cok stres var burasi kesin. Sezonun acilmasiyla daha oncede dedigim gibi boşluk buldulca yazmaya ve yorumlariniza cevap vermeye calişacagim soz.

Yeni bir işe başlarken tanimadigim bir suru insanin " aa sen italyan misin hic bilmiyordum ee nasil oralar " diye soru sorunca soru soran kişiyi orda bogasim geliyor. Kisa ve oz diyorum ki ben de ona " evet 16 yaşima kadar kaldim Torinoda , alp daglarinda isvicreli heidi gibi inek falan sagiyorduk biz " diyip geciyorum. Ama kişimiz bunla yetinmeyip "senin baban mi italyan annen mi" diye sorunca " babam " diyip konuyu kapatiyorum. Cunku baba konusunda cok şansli bi insan degilim ben. Bu konuyu başka bi zaman baba ile ilgili bişey oldugunda soz anlatirim.

Sonra kişimiz tatmin olmaz ve sordugu soru " senin baban ne iş yapiyo, annenle nasil tanişmişlar " oluyo. Benim tarzimda araştirma sorusunu nerden buluyorlarsa artik. Ben boyle sorularla Asker arkadaşim piskuveti deliye cevirmiştim. Ama ne oldu oto-biyografisini yazip eline verince bi hayli şaşirdi. Bi de kaymakam olacakti o o yuzden onu yazmak istemedim bloga o gunlerde. Blogumu okuyosa filan haberi olsun şimdiden de...

Hal boyle olunca bende cildiriyorim napim yani elimde degil. Baba faktoru bana cok yabanci...

7 yorum:

  1. İyi ol da çalış boş ver yoğun olsun hem yoğunluk iyidir insana hareket sağlar ve harekette hayattır :) Günaydın :)

    YanıtlaSil
  2. İnyaa şimdi ben sana niye İtalyan mısın diyolar desem :P boğmazsın di mi beni ;))
    Ama öyle anlatmışın ki sormasam çatlarım yani ;))

    YanıtlaSil
  3. Merakli bi milletiz biz bu bi gercek :D
    Benzer soru yagmurlarina bizim yabancı damatta çok tutulmus :D

    YanıtlaSil
  4. Bizde ögrenmis olduk! Yeni isinde kolayliklar dilerim.

    YanıtlaSil
  5. Şimdi ben hayırlı olsun demiycem, bi de böyle deneyelim taam mı:-)

    YanıtlaSil
  6. Yalnız bi kaç gün ve ayın arasında baya bi fark var biliyosun dimi :D Neyse yaz da telefonla filan olması sorun değil :D

    YanıtlaSil
  7. bizz türkler çok meraklıyız inya :)

    YanıtlaSil