29 Mart 2014 Cumartesi

Tarot ( Maviye İz Süren )

1. Kart : Ters Kader Çarkı ( Şu anki durumun )
2. Kart : Düz Şeytan
3. Kart : Düz Dünya
4. Kart : Ters Asılan Adam
5. Kart : Düz Ölüm
6. Kart : Düz Güneş
7. Kart : Düz Adalet    ( Gelecek olan durum )

İlk kart - Ters Kader Çarkı : Kader çarkının açıklamasına bakarsak burçlardaki 4 elementi simgeliyor. Bu kart senin kaderinde olan güçsüzlüğü ve monoton bir hayat tarzını simgeliyor bu kart. Aynı zamanda umudunun kırılmaması gerekiyor ki güneşli günler var hem de çok yakında. İsteklerine adım adım ulaşacaksın ama sürekli pozitifi istemekten vazgeçmelisin çünkü hayat negatif yönleriyle de güzel duruyor.

İkinci Kart - Düz Şeytan : Ufak bir depresyon seni bekleyebilir. hatta şu an kapıda diyebilirim. Güneşli güne geçebilmen için bunu yenmen gerekiyor ki negatif enerjisi boşa gitmesin bunun. Çünkü bir duygu esaretine gireceksin. Çok bağlısın kızına, kocana... Onlardan destek alıp bunları yenmelisin. Ki bu da zaten senin herşeye pozitif bakma geçmişinden dolayı bunalım falan hak getire.

Üçüncü kart - Düz Dünya : Hedeflere ulaşma çabası ve bunun sonucunda başarı var. ikinci kartta demiştim ya sana bunalım diye ona girmelisin çünkü bu bir dönence. Olaylara tüm yönleriyle bakıyosun bu dönemde. Hatta öyle bi bakıyosun ki, herkül gelse bile senden vazgeçmeyecek iki kişi var. Bu kart bir de yeni bir seyahati simgeliyor bana. Eğer öyle bir planın varsa şimdilik durdur derim.

Dördüncü kart - Ters Asılan adam : Para için her kapıyı açarım diyorsun bu dönemde de. çünkü kazanmak lazım. Önemli ayrıntılar senin hayatını kurtaracak dereceye de geliyor. Stratejilerinde güzel hem de.

Beşinci Kart - Düz Ölüm : Kartın ismine aldanma. kötü bir kart gibi görünsede yeni başlangıç yeni bir hayat yeni bir gülüş ve pozitiflik simgesidir aslında. Neredeyse herkesin ( etrafındaki kişiler ) sana hediye vermesini gerektirecek işler yapıyorsun.Etrafında da bunun için gerekli tebrikleri ve gazlamalarını da alıyosun. Artık eski fikirler senin için demode kalırken sen onların üstüne bi de yenilerini üretiyorsun.

Altıncı Kart - Düz Güneş :Sana ikinci kartta demiştim ya ufak bi depresyon kapıda diye. Onu geçmen gerekiyor ki güzel güneşli günler, yeni baharlar görebilirsin. Çünkü bu dönem senin kıymetinin bilineceği bir dönem. Taktir ediliyorsun ve hedefine fazlasıyla da ulaşıyorsun. Bilemedim ama sanatla bi ilgin var mı? Orda baya bi büyük başarın da var. Maddi ve manevi olarak çok iyi günlerde seni bekliyor. Ve yine eski pozitif düşüncelerine yenisini ekleyip yoluna devam ediyorsun.

Yedinci Kart - Düz Adalet :Adalet kartını görünce herkes kesin mahkeme süreci evresi var diyebiliyor. Ama bana göre , Olayları neden sonuç ilişkisinde kavrayan ve bir karara varma zamanının olduğu dönemdir. Dünya kartında da anlatmıştım ya sana Tüm yönleriyle olayları ele alıp yoğurup doğru olanı bulup ona göre davranıyorsun.

Sorunun cevabına gelirsek Sevgili Maviye İz Süren zaten sen bulmuşsundur sorunun cevabını ama ben yine de bi açıklama yapayım sana. Bu kararı alman seni baya bi zorlamış anlaşılan ama bunun için çok takılmana gerek yok. Çünkü herşey yolunda.

11 yorum:

  1. çok teşekkür ediyorum inya :)
    yorumların güzel, bunalımım bitsin de güneşli günler çabuk gelsin :)
    iyi geldi bana, sağoll :)

    YanıtlaSil
  2. Bahar bende aynı şeyleri diliyorum, hemencecik geçsin gitsin sana gelen kötü günler
    :)
    Şimdi insanyavrusu bende isterim bu faldan, özendim çok
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdi varya aklıma ne geldi hea bi tarot blogu mu açsam ne yapsam :)
      Şaka şaka..
      Bakarım tabiki... Fekat baharın enerjisi biraz sağlam geldi de... :)
      Önce onun bi gitmesi ve senin bana enerjiyi ışık hızıyla yollaman lazım :)
      Kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorum falan dermişim :=))
      Alt tarafı kart bakıyosun deme , deme işte. :)

      Sil
    2. canım pehitomm bitanesin sen bitanee:)

      Sil
    3. insanyavrusu

      Tamam, bak küserim amaaa, yok yok küsmem, aman iyi ki bir fal bak dedik :)) şaka şaka kendini iyi hissettiğinde bakmak da istersen bakarsın işte
      :)
      Baharım
      Seviyorum seni
      :)

      Sil
    4. Tamam bakcam bakcam :)
      aaa yok olmaz deme bakcam işte alla allaaa
      :)

      Sil
  3. Hiii ne güzel bakmışsın ama.

    Ben de istiyorum. Hatta enerjimi göndermeye başladım bile sana. ;)

    YanıtlaSil