30 Mart 2014 Pazar

Aşk Denemeleri - Vol 3


Dün akşam bizim  Kellerin kız arkadaşı gelecek diye bi günlük evden kaçmam gerektiğini söyledi. Ki kızı da tanımıyorum ama tanıdığım bir insanın tanıdığının dışarıda kalmasını göze alarak evi boşalttım. Tabi bunu siz yer misiniz bilmiyorum ama, arkadaş arkadaşın pezevengidir olayına göz gezdirmek gerekiyor burada.

Bu durumda kendime kalacak yer arama durumuna girdim. İlk adres tabiî ki benim için Eleman oldu ama onunda evi müsait değilmiş. Ben de hemen ardından sevgiliyi aradım. Bugün beni evinde misafir etmesini söyledim. Hemen sazanlık yapıp kabul etti oda. Nedenini de sormadı. Bu kadar yönlendirmeye açık bi insan daha tanımadım ben. “Araç varsa gel al beni yoksa buradan beraber gidelim” diyorum. Çünkü benim evimin dibinde çalışıyo. “Altımda motor var bu yağmurda kafayı mı yedin sen motorla mı gidelim” diye cevap verdi Öküz. Ben de “yahu sen yağmuru falan boşver ben üşümem” diyorum “ya üşürsün sen , sende o potansiyel var” diyo bana. “Ya yok gel!” diye bağırdım telefonda. Yanlış da anlasın bi zahmet ya da neresinden anlarsa anlasın.

Geldi bu. Aldı beni. Bindik motora arkadan sıkı sıkı tutuyorum, düşmeyeyim diye. Havada nemli biraz sabah yağan yağsam mı yağmasam mı diyen yağmur var hala. Üşümüyorum bi de ama motorun üstünde gelen rüzgara dayanabiliyorum en azından.

Kendi kendine konuşmaya başladı. Yani benimle sohbet ettiğini sonradan anlıyorum.

-          Ne yiyelim dedi.
-          Ya ne yicez gidip şurdan bi döner falan yaptırırız kafaya taktığın şeye bak.
-          Yok sen döner yemezsin. Adana yaptıralım mı?
-          Ya neden yemeyecekmişim döneri ben? Severim ben döneri.
-          Yok yok sen adana seviyorum demiştin.

Buna bi gün adana yemeyi çok seviyorum demişim artık ne zaman dediysem işte. Orda takılmış yok illede adana yiyeceğiz diye tutturdu. “Aman ne halin varsa gör yaa” dedim ben de. Tünele girdik bu yine konuşmaya devam ediyo. Bi kelimesini anlamadığım halde Her ne kadar giderken motorun üstünde ona sarılıp avazım çıktığı kadar seni seviyorumdemek istesem de tek söylediğim “lan tüneldeyiz seni duyamıyorum” oluyor…

Bide böyle durumlarda romantik an falanda yaşanmıyomuş. Yani motorun üstünde tünelden gidiyosun yaklaşık 5 km tünel var zaten, uğultu, gürültü, kamyoncuların kornaları, geçen arabaların çıkardığı tekerlek sesleri falan hiç romantik değil. Küçük Emrahın filminde bizi yemişler baya bi.

Dedimki bi anda. Dur şunu bi araştırayım da biraz kendime malzeme çıkarayım. Bi anda Ünlü İsviçreli araştırmacı ve soruşturmacı Profesör Doktor insanyavrusu oldum. Hemen araştırmalarıma başladım.

1 – Denek Çok konuşuyor

Bu kadar çok konu varken bu kadar gereksiz konuşan bi insan daha tanımış olsam mesela ikisi arasında kavga çıkartır kim en iyiymiş gösterin bakalım derdim. Adam bildiğin gereksiz işte. A diyosun sana sülalesini anlatıyo. B diyosun Migrosta gördüğü çorabın renginden bahsetmeye çalışıyo. Ay bi de o kadar salya sümük konuşuyo ki , Ancak bu kadar boş konuşabiliriz.
Yemek alalım diye bi lahmacuncuya girdik. Sanki mekanın sahibini kırk yıldır tanıyormuş gibi konuşmaya başlayınca "Ay iyiki sosyal medya var yaa" dedim allah biliyo. Bi kaçta selfie çekip paylaştımda kendime geldim.

2 – Denek misafirini El üstüne değil tepesinin üstüne koyuyo

Eve girdiğimde Kafamı tavana çarptım. O kadar yüksek bi tavanı var ki, Tavuk kümesi gibi bişey. Sürekli eğilmek zorunda kalıyosun. Bi de benim boyum var 1,80.. tavanın yüksekliği var 1.70… Tabi kendisi kısa boylu 1,60larda geziyo. Bana demediğini bırakmadı

Canım ne olur kafanı eğ yoksa çarparsın, canım bak o kirişe dikkat et kafanı çarpma, otur istersen ben ne istiyosan getireyim, Çay mı içersin kahve mi? Ben kahve içicem sana da çikolata yapıyorum. Ya da yok yaa sen kahve iç, ben çikolata içeyim. Yok yok ben çay içicem

3 – Denek sevişme sırasında başka şeylerle ilgileniyo

Dün gece Sibirya kurtlarıyla ilgili bi film izledik. Kutup Macerası filmin ismi. Tavsiye ediyorum. Ama böyle arkadaşlarla falan izleyin kesinlikle. Sevgiliyle izlenecek film değil. Ya da en azından benimkiyle izlenebilecek türden bi film değil. Çünkü filmi izlemiyo. Bıd bıd bıd konuşuyo sürekli. Siyah bi Husky var mesela ekranda “ Oyyy yerim ben bunu yaa yerim yerim şunun tatlılığına bak” diyo. Daha sonra Bu huskylerden bi tanesini Leopar Foku ayağından yakaladı ısırdı falan Bu da “ay canım yaaa bak nasıl acı çekiyo yaa offf nası bişey bu

Film izlerken sevişmek istemek gayet anormal bir durum gibi görünse de o an dikkatini dağıtmaya çalıştım. Napim yani. Filmi daha önce izledim biliyorum. Ama bununla izlenmez onun farkına vardım. Farkına varır varmaz da sevişme moduna girdim bende. Film bitti internete takılmaya başladı. Ayakkabılara baktı. Adidasın çinden gelen çakmalarına. “Bak bak şu kırmızı güzelmiş ama haaa, ya bi baksana canım yaa”. Ben öpmeye çalıştıkça ikide bir kafamdan tutup resmen gömdü bilgisayarın ekranına beni. Haa bak kırmızı güzelmiş dedim. Sonra Adidasın simgesi olan bi simge var ya onu gösterdi yanında SNC mi öyle bişey yazıyodu ona takıldı bu sefer de .             “Bu nedemek” diye… Hal böyle olunca Ben de “kalk bi kahve yapta içelim bari” dedim. Ne deseydim yani.

4 – Denek Romantizmden anlamıyor

Bi durdum. Bunun gözlerinin içine baktım ve romantizm haline girelim diye Hamiyet Akan’ın şiirini okudum ezik ezik. Özür dilerim Hamiyet ama Bu Öküze şiir okumak yerine Espri yapsaydım en azından gülerdim.

Yok yaa olmuyo. Öküz geldi öküz gidicek diye düşünüyorum ben de . Ne yapayım yani. Daha geçen gün sana Makarna ( RameNinya) yapmışım, sen de çok beğenmişsin tavlamışım seni işte yaptığım yemekle. Ama nerdeee…

Evde bunaldım , dışarı çıkalım sahile falan gidelim tıkma beni eve diyorum. Bana dediği tek şey “Hava soğuk benim götüm donar” oluyor … Birbirimizi sarılarak ısıtırız diyorum ama nafile… Olmayınca olmuyor maalesef.

            Şimdi şöyle bi gerçek var yine benim hayatımda. Tek kelimesi bile ilgimi çekmeyen konuşma yapılınca etrafımda bırak onunla ilgilenmeyi kaşımı gözümü telefonumdan maillerimden Blogumdan ayıramıyorum. Bi insan neden kitap okumaz, neden interneti sadece fanfinifinfon işleri için kullanır onu gördüm.

En sonunda yattıkta sabaha kadar ne yazacağımı düşündüm.


Yok bu da olmaz yaa…

Not : Tam bu yazıyı yayınlayacakken Maviye iz süren Benim için yapmış Resmi. Yani Krebi. Ay pek bi sevindim. Teşekürler :)

Not 2 : Yeni Blogumun ve Bu Blogumun bannerlarını hazırlayan Anarşiye sonsuz teşekür ediyorum. İyiki Varsn.

23 yorum:

  1. senin laboratuvara başka birini de göndermek isterdim hani denekle ilgili görüşlerini bilmek açısından ama bu şartlarda pek mümkün değil :)
    bu deneğin yazdığın kadarı ile hiç bir albenisi kalmamış desem ayıp etmem umarım :)
    şiirden anlasaydı bari :) neyse bir gün grubumuza katılmak istersen bekleriz. A.o.i grubu :)

    resimde çok hoş yaa, hele bir de kim yapmışsa çok tatlı olmalııı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah başka denemelere başlıcam :D
      albeniyi bırak bişeyini bırakmadım valla :)
      şiirden de anlamıyo yazık oldu zaten şiire deee :)
      A.o.i grubu derken? nerde bu grup? merak ettim şimdi.
      Ay evet evet çok tatlı bi hatun kişisi yaptı hem sohbeti de süper :D

      Sil
    2. akıllım diğer blogda söylemiştim ya, aşkın olmadığına inananlar grubu hemen de unutuyosun yaa:)

      Sil
    3. ay allah canını almasın :)
      bende diyorum facebook grubu mu var diye :D
      Hey allam yaa :)))
      yok unutmadım yaa
      kısaltılmışı gelince karşıma :)

      Sil
    4. gizemli oluyo böyle kısaltmalar ama çok güldün di mi açıklayınca :)

      Sil
    5. hemde nasıl varya :)
      yere düşüyodum :)
      zaten sabahtan beri gülüyorum :)

      Sil
    6. amaan ağlama da gül ömrün uzar :)

      Sil
  2. diğer blogun banner ı yok tu bence hemen bakayım bir de öyküyü yayınladın mı aceba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. banner ssüper oldu yalnız :)
      Öyküyü yayınladım tabeeee :)

      Sil
  3. Hala beraber misin sevgilinle
    :)
    Hep şikayet ediyorsun
    :)
    Krep ve banner büyük jest. Ben de Özlem'in jestinden faydalanlardanım. Arkadaşlarımızın kocaman yürekleri var, seviyorum onları
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay yok kalsın :)
      zaten erosuda hayatıma sokmadım iyi oldu iyi :)
      evet krep ve banner süper oldu hem de :)
      Özlem çok iyi bir insan, benden iyi ve bizden iyi olmasın ama ( Burda özlemin çok iyi bir insan olduğuna değiniyorum, aslında biz ondan iyiymişiz gibi durdu ama olsun ) :)
      bende ben de seviyorum onlarııı
      :)

      Sil
  4. En azından sevgilin var, bide iyi yönünden bak :D
    Biz ne yapalım çim mi kemirelim asfalt mı yiyelim napalım :D Olmuş koskoca 7-8 yıl :D Cizıs kırayst. Okuyunca nasıl da özendim lan ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eee ööö :)
      tabi orası öyle bi de :)
      ossun ossun en iyisini bulana kadar elimizdekinin iyisi bu :)=))

      Sil
    2. Şuna bak ya iş aramaktan bahsediyo sanki :D

      Sil
    3. Lafımı çalmayın valla thora söylerim torna tesbihe sokar sizi :)

      Sil
    4. alıntı yaptım ki :D

      Sil
  5. Deme öyle demiştim ya bir daha düşündüm de demekte haklıymışsın :))

    YanıtlaSil
  6. sana benmkinide gnderimde onuda denek yap:)

    YanıtlaSil
  7. Kutup macerasi gerçekten cok güzel film, lisedeyken izlemiştim. Bi daha olsa bi daha izlerim. Hachiko'yu izlemediysen izlesene :)

    YanıtlaSil