27 Mart 2015 Cuma

Rüya Görmek ve görememek arasında kalan ikilem

Bilgisayarımdan, bilgisayar diyince alınmaya falan başlar şimdi buna bi isim bulmak lazım sonra düşünürüm, film açtım kendime bi tane. Götümü de dayadım kaloriferin verdiği o sıcak ambiyansa verdim. Taktım kulaklığımı da pencereden kafamı da uzattım yağmur yağıyor yavaş yavaş ama sinsice. Birazdan şiddetli bir fırtına çıkacakmış gibi duruyor. Kalk dedim kendime git bi kahve yap bu böyle malak gibi oturup etrafa bakmakla olmaz. Aldım kahvemi elime oturdum cam kenarına yine tabi kıç tarafım revaçta kalorifere dayanıyor. Zaten bugünkü Sarıyer faciasından sonra yapılacak en mantıklı görev olarak bunu yapmam gayet mantıklı. Bide eve gelir gelmez kendimi mutfağa atıp buzdolabına kilitlemeyi bile düşündüm ama şimdi gidip zincir bulucam da bi de kilit bulucam da sonra kendimi kilitliycem de ohoooo. Ben de gittim kendime bi güzel annemin çizmeye bile kıyamadığı krep tavasıyla geçtim ocağa iki hop hop kendime krep yaptım öhm.

Dalmışım bi an. Pencereyi de açmışım içeriye hava girsin yağmurun kokusunu hissedeyim, sesini duyayım azcık kendi kendime romantizm yapayım diye. Kahveyi de koymuşum pencere kenarına. Rüyamda şu ( Ali , Aslı, Sui, Oscar, mistermagician, Onur, Bahar, Ahu, Özlem, İlknur, Ruhsuz , Şafak ) kişiler başrollerde. Toplanmış gitmişiz ne alakaysa Urfaya. Sıra gecesine gitmişiz. Herkes toplanmış bi yuvarlak oluşturmuş. Ortada çiğ köfteden tutta bilimum insanın kilosunu ve iştahını zorlayacak yiyecek içecek. Sadece biz yokuz ama başka insanlarda var onlarda bizim gibi aynı şekilde toplanmışlar türküler söylüyorlar. Bi yandan Abdullahın gelmediğine içerleniyoruz benle Aslı. Bi sevgiliye bizi sattı, niye onu da getirmedi gibisinden. Tabi biz türkü yerine bu aralar en çok dinlediğim şarkı "Dream on" şarkısını mistermagiciandan dinliyoruz. Sonunda O tam "Dream on Dream on Dream on" diye söylemeye başlayınca Hep beraber ona katılıp "Dream on" kısmındaki çığlıı hepimiz basıyoruz aynı anda. Abi nasıl bi hazırık yaptıysak artık o kadar ses neremizden çıktıysa bi anda bi alkış sesleri yükseliyor bi yerlerden. Etrafımızda kimse kalmamış. Her "Dream On" dediğimizde artık çevremiz değişiyor, Göl kenarı, İstanbul surları, Taksim gezi, Ankara Kızılay meydanı... 

Sonra kafamda bi yanma hissettim. Acı hissetmeye başladım. Resmen kafamı yakıyorlardı. Bi uyandım. Ter içinde kalmışım. Kafam zonkluyor. Kafamı kalorifere koymuşum. Onun ısısıyla kafayı yakıyormuşum az daha. Zaten balatalar sağlam değil, rot balans desen onların da ayarı yok. O bişey değil annem fena halde patladı bana. Uyurken nasıl hareket ettiysem kahve dolu kupayı dökmüşüm koltuğa. Allaaaaah artık annemin elinden biri beni kurtarsın diye dua etmeye başladım. Kadın taramalı tüfek gibi dakikada bin tane kelime saydı bana. 


Bahsi geçen şarkı da bu - Benim bahsettiğim kısım 2:22 de başlıyor


14 yorum:

  1. Hahahahaha....Urfa da sıra gecesinde olup bir araya gelmemiz anormalken Dream on la iyice sıvamışsın. :D

    YanıtlaSil
  2. Başını değil kıçını yaslamalıymışsın kalorifere. (: Bunlar hep Aslının suçu, yemekten çok konuştu...

    YanıtlaSil
  3. Ali'ye katılıyorum :))) #benimrüyam hashtagine destek :)

    YanıtlaSil
  4. o bölüm tam mistermagician lık zaten :)

    YanıtlaSil
  5. sıra gecesine bu şarkı çok iyi gider inyaa :)

    YanıtlaSil
  6. Abdullahın da sizi satması ayrı bir olay hahah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Son bulusmada ilk baslarda gelemicem demisti o bilinc altima yerlesmis :D

      Sil
  7. Lan oğlum ben sizi ne zaman sattım deli :D Herife bak ya beni rüyasında bile nasıl görüyo utanmaz arlanmaz. Ben gelemiycem demedim ki hiçbir zaman o nerden çıktı nan insan evladı :D Bana davetiye hazırla demişti Aslıcan, bende Gaziantep'e gidicem hazırlayacak zamanım yok didim, gelmeme nereden çıktı bre nankör bre rezil :D Abdullah şöyleymişte bilmem ne, Loki cezanı versin hemi, sabah yatakta Merkelle uyanasın, dondurma alasında son kullanma tarihi geçmiş olsun da ishal olasın, bi daha da gelmem nan davosa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Panpa bugun bi dondurma yidim varyaaa uff uff uff :)) gerisini sen anla :)))

      Sil