12 Mart 2015 Perşembe

Blogger Buluşma etkinliği Volume 2

Bir Blogger buluşmasıyla ( Benim yüzümden :D ) daha beraber olacağız. Daha önceki buluşmada o kadar çok benimsedim ki Alanyaya dönmeden bir kere daha görüşelim. Doya doya sohbet edelim istedim açıkçası. Biliyorsunuz benim zaman ve mekan problemim çok fazla yok. Özellikle hafta sonları. Aslıyla konuştuk tartıştık anlaştık, mekan neresi olsun, saat kaçta nerede olsun, kimler olacak, kimler ne yapacak derken hooop bi baktık olay gününü kararlaştırmışız. Bi de aceleye geldi galiba emin değilim ama yeniden sizlerle buluşmak benim için çok keyif verici birşey olacak buna eminim.

Beşiktaş sahil benim en sevdiğim yerdir. Biraz bencillik gibi oldu ama Merkezi yer olarak bana en mantıklı açıklama Beşiktaş geldi. En sonunda kafayı yiyip bi anda "amaaan bişey bulamazsak bizde vapurda oturur sohbet ederiz" diye aklımdan geçti yeminle.

Biraz alelacele oldu ama yemin ediyorum sizlerden aldığım enerjinin pozitifliğini aldığım kadar kimseden almadım. O kadar insan tanıyorum onlardan aldığım enerji tamamen fosmuş. Bunu anladım.

Bizim ekip şu anda Barış Manço müzesinde gezerken benim adalarda olup kafa dinlemeye gelmemde cabası :=))

Mekan olarak Beşiktaş iskelesi ( Beşiktaştaki Kadıköy iskelesi, Kadıköydeki Beşiktaş iskelesi değil )'nde buluşma kararı aldık. Ayın ( Mart ayının ) 22sinde Saat 13:30 da. Mekan için birşey düşünmedik henüz fakat Bi buluşalım ondan sonra bakarız dedik. Açıkçası söylemek gerekirse Beşiktaştaki Çay bahçelerinde oturmak kadar keyifli birşey yok. Rüzgarı içinde hissedersin, çayını içersin, sohbet edebileceğin bilimum insan. Bi insan başka ne ister bilemiyorum.

E artık bu kadar yazdım çizdim. Sizde gelin artık olmaz mı :)

İki lafın belini kırar, ince belli bardaklardan çay içeriz.

Sevgiler.

Not : İrtibat için Aslının Blogu ( myreal03.blogspot.com ) :)

7 yorum:

  1. Hahahaha bu açıklama çookkk yerinde olmuş :)

    YanıtlaSil
  2. Size iyi eğlenceler arkadaşlar,üzgünüm bendeki veletler büyüyene kadar sanırım kısıtlı katılabileceğim herşeye :) Yazın piknik yapalım maltepe sahilde :) en azından bebeleri parkta oynatcak bir sürü abi ablası olur :) Çok bencilim bu gün seviyorum sizleri kendinize iyi bakın.Şimdiden iyi eğlenceler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında çocuklar içinde güzel bişey olurdu :) hem parkta var orda :P

      piknikte olamam büyük ihtimal. Alanyada olacağım için. Fekat inşallah bir gün bir yerlerde bi şekilde görüşürüz :)

      Sil