16 Aralık 2014 Salı

Küs

Aramızda kocaman bi soğukluk başladı. Kendine dokundurtmuyor, yemek hazırlatmıyor, sürekli tersleniyorum. Neden olduğu konusunda bi fikrim yok. Ama bir senelik trip atma limitimi aştım galiba. Napim ama uzun zamandır kimseye trip atmayınca olan bu oluyor haliyle. 


Şimdi konuşmuyoruz. Yatakta yatıyor. Gece 3te yatağa girdi ve saat 17:19 hala kalkmadı. Arada Öldümü kaldı mı diye bakıyorum odaya ki yanına yaklaştığımda kuduz köpek gibi hırlamaya başlıyor. bi hafta önceki romantik herif oldu sana ayı yavrusu. Hayır ciddi ciddi bişey yaptığım yok yaa. Kıskanmak ve kıskanılmak bence dünyanın en güzel şeyi. Tabi abartısı biraz fazla kaçıyor ki ben genelde abartıyorum kıskanma olayını. Onsuz nefes alamayacak seviyeye bile geliyorum. Kalbim sıkışıyo, gözlerim doluyo ve ağlamaklı oluyorum. Sonra beyfendi bana "Dökme o timsah gözyaşlarını boşu boşuna" diyip bütün algı romatizmamı yerle bir ediyor. 

Geçen gün parti yaptım mesela. Arkadaşlarımı çağırdım. Tanıştırdım efendiyi. Boku çıktı zaten partinin. İçki içmesini bilmeyen insanları ev partisine çağırırsan tuvalette kuyruklar, yerlerde ve koltukların üstünde kusmuklar olur tabi. Başka bi olay da Dj denilen düdük hareketli parça çalacağı yerde arabesk çalarak milletin ruh halinin içine etti. En başka durumsa Bulaşıkları yıkayacak insan kalmadı. Hepsi sarhoş oldu. Bi yerlere düştü. Bi ara yatak odasına baktım rahat 7 kişi altlı üstlü yatmışlar kendilerinden habersiz. Küçük zaten sarhoş olmaz dedim ama o da moda uyup hoop gece 12 demeden sızdı. Bi uyanık ben kaldım anlayacağın. Tanışma partisi oldu sana uyuma partisi. Grup sex yapsaydım bundan daha çok zevk alırdım.

Yaklaşık olarak 15 saattir konuşmuyoruz. Konuşmaya çalışsam da sürekli tersleniyorum. Hayır ne yaptığımı anlamaya çalışıyorum da daha bulamadım. Ama dün ağzındaki baklayı çıkardı ya ben kesin ona sinirlendim. Ona kırıldım. Benden ailesine bahsetmiş. Ne dersen de. Ben kendi ilişkimin senin ve benim aramda olmasını istedikten sonra kime ne anlatırsan anlat benim de bu konuda bozulma hakkım var. Dün gece Küçüğün kız kardeşi bendeydi mesela. Bi imalar bi bakışlar bilmem neler. 

- Nasıl yani siz şimdi napıyosunuz?
- Kaç aydır berabersiniz?
- İleride hollanda ya da canada düşünüyor musunuz?
- Peki çocuk isterseniz ne olacak?
- Şimdi hanginiz çalışacak hanginiz evde duracak?
- Gelinlik giyilecek mi yoksa ikinizde smokin mi giyeceksiniz?

Ve bu gibi soruların aklına hayaline gelmeyecek dahası. Kıza ters ters bakıyorum. "Yoo bişey olmaz rahat ol ben zaten biliyorum sizi" diyip duruyo. Ya tamam madem bizi biliyosun da neden şimdi bu imalar falan hayırdır yani noluyoruz? Küçükte zaten ayrı bi pis. Sırıta sırıta cevap veriyo. Ben kızla konuşurken aşırı kasılayım beyfendi ohh gel keyfim gel. 


2 yorum:

  1. İnya, kız kardeşe verecek cevabın en büyüğünden bir 'sana ne!!!' olmalıydı. O sizin ilişkinizi sorgulayacağına kendi hayatı ile ilgilensin. İnsanları anlamıyorum ben. Başkalarının hayatına karışınca ne zevk alıyorlar? Sen takma. Hayatını yaşamaya bak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. vallahi haklısın
      daha yeni olan ilişkimizi bilmeyen kalmamış.
      başka bi durumsa daha taze olan ilişkimizde bizi evlendirip başgöz etmeye çalışanları saymıyorum bile.
      bakalım görücez.

      Sil