2 Ağustos 2014 Cumartesi

Biptisbiptis

Sen tut taaaa ebesinin şeyi kadar uzaklıktan kalk yunanistana ordanda Turkiyeye yanina gel. E tabi her yiğidin harci değil böylesine sevilmek. Merak edilmek. Kusura bakma ama su anda agzimi sapirdata sapirdata anlatiyorum bunu. Hayir gergin herkesin basina gelen bi olay değil o yüzden Birakta azcik havam neyim olsun di mi ama?

Neyse iste Josephle yaklasik 3 senedir tanisiyoruz. Kanadada yasiyorum da kendisi ayiptir söylemesi. Öhm... Kanada benim yasamayi hayal ettiğim ülkelerin basinda hatta tepesinde zirvesinde geliyor. Dun gelen sevgili Josephle kültürel alisveris yaptik ki sorma. O her ne kadar Türkçenin ne kadar zor bir dil öğrenmesi gerektiğini soylesede. Ben de ona amaaaan sanki İngilizceyi anasinin karninda öğrendi.. Diye yüz defa içimden geçirdim allah biliyo.

Joseph efenim bana altin kolye getirmis. Fakat onu taktigimda allahimmm hemen cikardim. Ama yok boyle bisey zaten normalde takmam kolye saat yüzük vs.. O da gitmiş bana kolye getirmiş. Hem de altin olduğundan emin olduğum bir kolye. Joseph gitsin de fiyatini öğrenir yazarim sonra. O kadar midesizim yani.

Josephi alip Alanyanin kale manzarali en güzel yeri olan Terasa goturdum. Oturduk kahvaltimizi da yaptik. Kahvalti yaparken sürekli gelecekteki planlarimizdan bahsedip durduk. Kendisi inşaat mühendisi olaraktan bi bina yap bi sene otur tabi. Ben oylemiyim ama... Elimdeiki tek meslek Turizm.. Ha bi de senaryo yazarligi var..

Dur simdi en büyük bombayi söyleyeyim. Bana çok değer verdiğini söyleyip durdu yüz defa ustuste. Sonra boyle gözlerini kocaman acti ağlayacak gibi oldu. Çok duygusaldir efenim 120 kiloyla 180 boyuna gore. Daha sonra da kanada da onunla beraber yasamak için teklifte bulundu. Ama ben ne dedim?

Agzimi ayira ayira sapirdata sapirdata söylüyorum bunu simdi. " Ay seve seve " dedim.

Napim ama?

Amasi su.. Birincisi, kanadaya göçmen vizesi almaya calisiyorum isim kolaylasicak, ikincisi sikintidan patlamam kanadada.

Di mi ama?

4 yorum:

  1. Hayır diyeceksin sandıydım, sende haklısın tabi canım.

    YanıtlaSil
  2. Yavrucum sen ne isler pesindesin yahu? Kanada ilginc olabilir.

    YanıtlaSil
  3. Demek o kolyenin sahibi buydu ben sana ne dedim her gel diyenle gidilmez :)
    Bu arada senin esas sevgiliye nolacak bana bi açıkla bakayım ?

    YanıtlaSil