11 Ocak 2015 Pazar

Buda bi anım

Tek yandığım konu ne biliyor musun? Doğum günümde ve yılbaşında yalnız oluşum. Ikisinde de zehra vardı. Tamam teknik olarak 9 aralığa sabahın köründe beraber bol yağmurlu bir günde Antalyada bir gece klübünde girdik. Bi de eski sevgilinin işlettiği mekana gittik. Ha sonuç olarak doğum günüme beraber girdik mi ? Küçüğe göre evet girdik. Hem de kafamız beş milyonken girdik. O yetmedi bu bayıldı. Pat diye yere düştü. Yetmezmiş gibi gittim klübe girdim zar zor iki kişi buldum. Bizi titreyengöle bıraktılar. Ha evet güzeldi. Belki hayatımda göremeyeceğim rezillikte bir gün geçirdim orası kesin. Romantik yönünden bakarsak bu o yağmurun altında bana aşkını ilan etmesi.

Sonra inanmadım mı. Inandım tabi kek gibi. Gittik bi güzel ev tuttum. Iki aylık kirayıda peşin verdim. Sonra ne oldu kafayı yedim diye çıktım istanbula geldim. Sonrası bilindik hikaye. Yılbaşından bi gün önce yola çıktım. Kar kış kıyameti yaşadım. Yalvar yakar psikoyla kavga edip hastaneye yatmam gereken günü erteledim. Ha ne oldu hastaneye yattım mı üç gün dayanabildiler bana. Psikoların dediğine göre sosyalleşme hobi olmuş ben de yerimde duramıyormuşum. Sözde depresyona girmiştim. Hatta bipolarımda var. Hatta çoklu kişilik bile var dediklerine göre ama hastaneden postalamak için üç gün onlara yetti mi. Tabiki onlar bana dayanamadılar.

Ben de onlar bana dayanamazlarsa bi de kamera karşısında şansımı deneyeyim diye gittim Atv de yeni başlayacak yarışmaya başvuru yaptım. Ertesi gün aradılar beni. Bi güzel cast çekimlerine girdim. Ellerim ayaklarım zangır zangır titrerken buldum kendimi kamera karşısında. Yönetmen bana talimat vermeye başladı şunu şöyle yap bunu böyle yap diye ama heyecanım o kadar tavan ki elimi kaldırırken ayaklarıma hakim olamıyordum. Forma da üç tane şarkı yazmışım ki heralde seçilmem diye düşünüyorum. Ajda pekkan - petrol, katy parry - wide awake , burak kut - canları saolsun. Eskilerden yazayım dedim. Ama cast çekimlerinde gittim gökselden körebe şarkısıyla , yelizden yağmuru söyledim. Haa sesim çok mu iyi hayır tabiki. Eminim cast çekimlerini izlerken bol bol dalga bile geçmişlerdir benimle. Kuzenime gitmeden önce anlattım mesela cast çekimlerine gideceğimi. O da bana Ajdardan söyleseydin en azından anı olurdu diye tutturdu. Hoş ben gidip kuyruğa gelmişken gitmek olmaz diye bildiğimi okudum. Kamera açıkken zaten heyecanım son noktada dokunsan düşüp bayılıcam o derece. En sonunda şarkımı da karga sesimle söyleyip çıktım.

4 yorum: