14 Şubat 2014 Cuma

Birinin daha başı göğe eriyor

Şeytan diyorki, düğün gününe kadar bişey yapma ilgilenme boşver gitsin diyor ama en sonunda o düğüne gidip sümsük sümsük bekarlar masasında oturacağım bunu biliyorum. Hayır ilgimi çeken bişey olacağını da sanmıyorum ama benim modum "Selami Şahinden" öteye gidemez sevgili arkadaşım üzgünüm o konuda. Ben ki bekarlığın sultanlığını yaşayan biriyim o yüzden şimdilik Selami Şahin modunda olmak bana gayet güzel geliyor.

Aldık bunu. Bekarlığa veda partisi adı altında bi kafede buluştuk. Üç beş kız, yedi on erkek beraber takılıyoruz. Amaç bekarlığa veda partisi mi yoksa düğün öncesi bunun libidosunu tavan yaptırmak mı çözebilmiş değilim. Gelen kızlar tanımadığım sanki mankenlik ajansından özellikle seçilmiş kızlar. O kadar güzel ince ve Angelina Jolie duruyorlar ki, Jennifer Lopezin götü bile yanlarında halt etmiş. O derece güzeller anla artık.

Gittiğimiz mekana gelirsek. İsmi önemli değil. Karaköydeki Köprüde bi tane Türkü bar. Millet kalkıp halay da çekmeye başlayınca bu iş zıvanadan çıktı dediğim andır arkadaş. Bunun Libidosunu uçurucaz diye yaptığımız işkenceye bak. Bütün köprüyü geçmediler halay çekenler ama orda bi iki mekanında içine dalmadılar değil. Hem de bir öne bir arkaya sonra üç öne adım atarak bir saatte turladılar bu mekanları. Ben bunun en iyi arkadaşı modunda olduğum için eğlencenin dibine vurmak zorunda olduğum için o rezilliğe karışamadım. Bırak eğlensinler yaa bile dediğim doğrudur.

Bu rezaletten sonra bi de Klübe gidelim orda rezil olalım dedik. Sıkış Pıkış bindiğimiz iki taksiyle ver elini cihangir. Beş dakikalık yola verdiğimiz para ise Şoförün Trfaik vardı abi demesi yüzünden baya bi tuzlu olması benim Lanet olsun bu evlilik meselesine yaa diye direttiğim ana denk geliyor ki sorma gitsin. Düşün artık 10 bilemedin 12TL vereceğin yola üç katını veriyorsun. E insanda ne şalter kalıyo ne de trafo.

Bu üç beş kız Türkü barda baya bi ben göremeden içmişler. Rakıyı suya mı koymuşlar yoksa suyu mu rakıya koymuşlar orasını bilemedim. Ama kör kütük sarhoş olmuşlar. Bi de yanlarına hiç tanımadığım, dışarda görsem suratına "Tühhh lanet olsun senin gibi insana" diyeceğim paçozun tekini takmışlar "Bu gece bu arkadaşta bizimle ona göre kankeytalar" diyince. Hadi canım senin uykun gelmiş belli diyerek bu üçünü de Klübün korumalarına rica edip evlerine bi şekilde gönderttik. Ohhh be dünya varmış diyecekken tam Evlenecek olan kişinin gözlerinin faltaşı gibi açılmış olduğunu görünce bizim de o Klüpte eğlenme hakkımızın olmadığını anlamış bulundum.

Sonra ne mi oldu; Bu ve Şu evlenip patır patır çocuk yaptılar Adını da O koydular.

7 yorum:

  1. ha haaaa hayat işteeee :))))

    (ya bak 24'ünde nette satışa çıktı. bir ay geçer dediler kitapçılarda satılması için her yerde filan. galiba dr'de da yok daha. ama önümüzdeki hafta gelir artık herhalde. dr' merkez depoda var, net siparişlerini yolluyolar ya. belki dr'a sipariş versen getirirler sanırım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. humm... evet biliyorum internette var. sipariş ettim. ama yanlışlıkla alanyadaki ev adresini vermişim. o yüzden elime ulaşması zaman alacak diye düşünüyorum. hem kitaba dokunmadan da kitap mı alınırmış canıııımmm :D

      Sil
  2. alanyada kimse yok herhalde. yaza kadar beklesin orda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet kimse yok. büyük ihtimal de gidecek olan kargo geri dönecek :) o yüzden pazartesi günü şu D&R şeysini arayıp elime isteyeceğim. olmadı erzuruma göndersinler banane alla allaaaa :)

      Sil
  3. İlerde evlenicek olursam bekarlığa veda partisi yapmasına izin vermiycem kimsenin, jennifer lopez kalçalı kadınlar, aydınlattığın için teşekkürler :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bencede kesinlikle yapma. sonra sevgilim diyeceğin adamı kaybedersin ban benden söylemesi :)

      Sil
  4. Hhahahag sonu super olmus;)) dur simdi bununla ilgili yeni yaziya geciyorum ;))

    YanıtlaSil